Köpvillkor

Leverans och frakt är med en standard leverans, GLS/Schenker eller TNT fraktavgift tillkommer på alla beställningar. Vi förbehåller oss för utsålda varor, tryckfel, stavfel och leveransändringar från våra leverantörer. Om varan inte är på lager inom 14 dagar efter din beställning kontaktar vi dig för ett avtal angående din beställning.

Betalning kan ske med betalningskort, kreditkort eller förutbetalning efter ett avtal. Förutbetalningen sker till:

Bank: Vestjysk Bank A/S
Reg. og Kontonr.: 7656 – 0002136762

DKK: IBAN DK 8376560002136762
EUR: IBAN DK 5576560009650013
USD: IBAN DK 1376560009601008

SWIFT kode: VEHODK22

Ångerrätt och returer

Skulle varan inte motsvara dina förväntningar och du inte önskar en ny vara eller att du har ångrat ditt köp så har du alltid 14 dagars ångerrätt. 

Väljer du att ångra köpet, ska du hämta detta formulär: fortrydelsesformular som ett pdf, utfylla det och skicka den till oss på mailet:  daconet@daconet.dk, eller skicka ett mail till samma mail adress, där du ska specificera att du ångrar ditt köp, vilken vara du har köpt, vilket datum du har beställt och vilket datum du har mottagit din beställning och ordernummer, samt ditt namn och adress. Härefter har du 14 dagar till att returnera din vara och få pengarna i retur. Som utgångspunkt skall varan returneras i samma tillstånd som du har mottagit den. Är varan använd, skadat eller på annat sätt tappt värde, drar vi bort ett belopp i din återbetalning. Värderingen av varans tillstånd företas av Daconet med hänblik på vidareförsäljning. Du som kund står alltså själv för att betala returfrakten. Om varan inte kan skickas med frakt kontaktar du Daconet.

Ska varan bytas har du 14 dagars returrätt från den dag du mottar din vara. Kontakta oss och avtala närmare returnering och vilken vara du önskar att mottaga istället för den vara som du vill returnera till oss.